ΠΑΣΥΠΑΕ ΚΙΕ προς Χριστοδουλίδη: Θεωρούμε δεδομένη τη στήριξη σας για κατάργηση της Αγοράς Υπηρεσιών


Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Προσοντούχων Αδιόριστων Απασχολούμενων στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (ΠΑ.ΣΥ.ΠΑ.Ε Κ.Ι.Ε) με ανακοίνωσή του  «εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον Νίκο Χριστοδουλίδη για την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη για να αντιμετωπίσετε τα πολλά προβλήματα που απασχολούν τον Κυπριακό λαό. Με την ευκαιρία να τονίσουμε ότι θεωρούμε δεδομένη τη στήριξη σας, στην κατάργηση του απαράδεκτου καθεστώτος της Αγοράς Υπηρεσιών, όπως εξάλλου ήταν και στο πρόγραμμα σας και της άνισης μεταχείρισης των εκπαιδευτικών των Απογευματινών και Βραδινών προγραμμάτων του ΥΠΑΝ  η οποία μας απασχολεί εδώ και 10 χρόνια.

Προσδοκούμε ότι σύντομα θα θέσουμε εκ νέου τα προβλήματα μας ενώπιον σας και στον/ην νέο/α Υπουργό Παιδείας ώστε με διάλογο και πολιτική βούληση να εξευρεθεί λύση για τερματισμό της Αγοράς Υπηρεσιών στην εκπαίδευση, η οποία παραπέμπει σε εργασιακό μεσαίωνα  και πρέπει να τερματιστεί άμεσα σύμφωνα και με την απόφαση  του απερχόμενου Υπουργικού Συμβουλίου στις 26/01/2023.

Σας συγχαίρουμε και πάλι για την εκλογή σας και σας ευχόμαστε καλή δύναμη».  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










999