Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 14ο Μαθητικό Ιατρικό συνέδριο του Λανιτείου Λυκείου


Στις 18 Φεβρουαρίου 2023 διεξάχθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, στο Λανίτειο  θέατρο «Μάριος Τόκας», το 14ο Μαθητικό Ιατρικό συνέδριο του Λανιτείου Λυκείου, με θέμα: «Μοριακή Βιολογία – Ανοσοθεραπεία. Άλματα στη θεραπεία του καρκίνου». Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λεμεσού και την Επιθεώρηση Φυσιογνωστικών/Βιολογίας του ΥΠΑΝ.

Το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, κύριου Πρόδρομου Προδρόμου. Την έναρξη των εργασιών κήρυξε, ως εκπρόσωπος του ΥΠΑΝ, ο κ. Στέλιος Θεοφίλου, Επαρχιακός Επιθεωρητής Λεμεσού.

Στην επιτυχία  του συνεδρίου συνετέλεσαν οι πολύ σημαντικές εισηγήσεις εξαίρετων επιστημόνων: των Σίμωνα Μαλά, Γιόλας Μάρκου, Μαριάννας Προκόπη-Δημητριάδη, Κωνσταντίνου Στυλιανίδη και Ριάνας Γαληνού.

Η επιτυχής διεξαγωγή του συνεδρίου επισφραγίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών από 15 λύκεια, όλων των επαρχιών της Κύπρου. Η παρουσία των μαθητών-συνέδρων άφησε άριστες εντυπώσεις, λόγω του ψηλού μαθησιακού επιπέδου τους και του αμείωτου ενδιαφέροντος με το οποίο παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου.

Η οργανωτική επιτροπή του 14ου Μαθητικού Ιατρικού συνεδρίου, ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










436