Eγκαίνια Εκθέσεων Φωτογραφίας στη Σωτήρα με θέμα το Ολοκαύτωμα


Με συμμετοχή του Γυμνασίου - Λυκείου «Ειρήνης και Ελευθερίας» Δερύνειας

Την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια Εκθέσεων Φωτογραφίας με θέματα: «Ακτίδες Φωτός – Γυναίκες στο Ολοκαύτωμα» και «Το Ολοκαύτωμα – Πώς ήταν ανθρωπίνως δυνατόν;» στο Κέντρο Κοινωνικών Παροχών του Δήμου Σωτήρας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία και τον χαιρετισμό του ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο,κ. Όρεν Ανόλικ.

Xαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, ο Δήμαρχος Σωτήραςκ. Γεώργιος Τάκκας, ο ΔιευθυντήςτουΓυμνασίου - Λυκείου «Ειρήνης και Ελευθερίας» Δερύνειας – Σωτήρας κ. Φάνης Σεργίου,η Συντονίστρια του Προγράμματος «Ολοκαύτωμα και Εκπαίδευση» Δρ. Αντωνία Λοΐζου, Επιθεωρήτρια Φιλολογικών Μέσης Εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν παρουσιάσεις για το Ολοκαύτωμα από εκπαιδευτικούς – φιλολόγους και ακούστηκαν κυπριακά τραγούδια της αείμνηστης Κυριακούς Πελαγίας από τη μαθήτρια του Γυμνασίου - Λυκείου «Ειρήνης και Ελευθερίας» Δερύνειας – Σωτήρας Μαρία Δημητρίου του Δ11 – 31.

Η έκθεση συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Γυμνάσιο – Λύκειο «Ειρήνης και Ελευθερίας και τον Δήμο Σωτήρας. Η έκθεση παρέμεινε ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 24 Μαρτίου 2023.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










710