Περ. Γυμνάσιο Πέρα Χωρίου Νήσου. Τραγούδι συμπαράστασης στις μανάδες των θυμάτων των Τεμπών


Η τραγωδία στα Τέμπη δεν θα μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους. Η συναισθηματική φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη και έχοντας καρφωμένη στο μυαλό τη συγκλονιστική φράση «Έλα μάνα … έφθασα», αυθόρμητα γεννήθηκε αυτό το τραγούδι. Η αγωνία της μάνας να ξέρει ότι το παιδί της είναι καλά όπου κι αν βρίσκεται είναι αδιαμφισβήτητη και η επιβεβαίωση ότι το παιδί της «δεν πονάει πια» είναι βάλσαμο και παρηγοριά για την ψυχή της.

Το τραγούδι «Έλα μάνα έφθασα», πήρε σάρκα και οστά από τις μαθήτριες Αναστασία Καλλή Γ’2 και Μαριλίνα Παρασκευά Γ’5 οι οποίες αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια με πολλή προθυμία και ερμήνευσαν αυτό το τραγούδι με μεγάλη συγκίνηση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στη Διευθύντρια του Σχολείου μας κ. Πόλυ Ρούσου, που στήριξε αυτό το τραγούδι από την πρώτη στιγμή και φρόντισε για την ηχογράφηση και την προβολή του.

Επίσης, ευχαριστίες οφείλουμε και στη Βοηθό Διευθύντρια του Σχολείου μας κ. Έλενα Παπασταύρου για τη συνεχή υποστήριξη και συμπαράσταση.

Τέλος, ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Σωτήρη Σταυρίδη (Candy Audio Recording) για την ηχογράφηση και ενορχήστρωση του τραγουδιού.

Κυριακή Στυλιανού

Καθηγήτρια Μουσικής Περιφερειακού Γυμνασίου Πέρα Χωρίου - Νήσου

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1985