Ο ΠΑΣΥΠΑΕ ΚΙΕ ζητά απαντήσεις στα αιτήματά του από τη Διευθύντρια των Κοινωνικών Ασφαλίσεων


Με επιστολή του στη Διευθύντρια Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ευαγγελία Γεωργιάδου για το θέμα της εξέτασης του καθεστώτος απασχόλησης σύμφωνα με τον Περί Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νόμο (αρ. 4) του 2021 ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Προσοντούχων Αδιόριστων Εκπαιδευτικών στα ΚΙΕ αναφέρει:

 «Σύμφωνα με τον πιο πάνω τροποποιητικό νόμο, μας δόθηκε το δικαίωμα να αποστείλουμε στη Διευθύντρια των Κοινωνικών Ασφαλίσεων αίτηση για εξέταση του καθεστώτος εργοδότησής μας, κάτι το οποίο πράξαμε τον Ιούλιο του 2022, σε συνεργασία με τις συντεχνίες ΣΕΚ και ΠΕΟ που μας εκπροσωπούν.

Οι διαβεβαιώσεις που έλαβαν οι συντεχνίες μας ήταν ότι η εξέταση του ζητήματος θα ολοκληρωνόταν περί τα τέλη Δεκεμβρίου 2022 παρόλα αυτά στη συνέχεια μετακυλίστηκε για το τέλος Ιανουαρίου 2023. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, εργαζόμενοι από άλλο απογευματινό πρόγραμμα με τις ίδιες συνθήκες εργοδότησης και καθήκοντα έχουν ήδη πάρει απαντήσεις στο συγκεκριμένο αίτημα.

Όπως γνωρίζετε, σε λίγες μέρες καλούμαστε να καταβάλουμε ξανά τις κοινωνικές ασφαλίσεις ως αυτοτελώς εργαζόμενοι εντούτοις δεν έχουμε λάβει οποιανδήποτε απάντηση στην αίτηση μας. Θα θέλαμε να ξέρουμε πότε να περιμένουμε απαντήσεις στις δικές μας αιτήσεις για το πρόγραμμα των ΚΙΕ και συνεπώς να ενημερώσουμε αναλόγως τους συναδέλφους που εκπροσωπούμε.

Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την απάντησή σας σύντομα».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










946