Διακρίσεων συνέχεια από το Γυμνάσιο Δροσιάς


Το Γυμνάσιο Δροσιάς ανακοινώνει τις ακόλουθες διακρίσεις μαθητών /τριών του:

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2023

Η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου, σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Φυσιογνωστικών/Βιολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, διοργανώνει την 9η Παγκύπρια Ολυμπιάδα Βιολογίας Α΄ Γυμνασίου - ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ 2023 που είναι αφιερωμένη στον πατέρα της Οικολογίας Θεόφραστο. Φέτος η Ολυμπιάδα Βιολογία για την Α΄ Γυμνασίου διοργανώθηκε στις 14 Μαΐου 2023 και από το Γυμνάσιο μας διακρίθηκαν οι πιο κάτω μαθητές: Δέσποινα Κρόκου (Α4) με αργυρό μετάλλιο,  Δημήτριος Φιλίππου (Α7) με αργυρό μετάλλιο, Σάββια Χρίστου (Α7) με χάλκινο μετάλλιο, Νικόλ Λοίζου (Α1) με χάλκινο μετάλλιο, Σωτηρία Ονουφρίου (Α2) με χάλκινο μετάλλιο, Αντριάνα  Ιωάννου (Α5) με χάλκινο μετάλλιο, Ραφαέλλα Φιλίππου (Α7) με έπαινο, Γεωργία Φιλίππου (Α1) με έπαινο, Ειρήνη Κυριάκου (Α2) με έπαινο, Σοφία Κωνσταντίνου (Α2) με έπαινο και Ελένη Γεωργιάδου (Α5) με έπαινο. (φωτογραφία πάνω)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  2023

Η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου σε συνεργασία με τη Επιθεώρηση Φυσιογνωστικών/Βιολογίας διοργανώνει κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία από το 2016 την Παγκύπρια Ολυμπιάδα Βιολογίας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ για τους μαθητές/τριες της Β΄ Γυμνασίου. Φέτος η Ολυμπιάδα Βιολογίας Β΄ Γυμνασίου πραγματοποιήθηκε στις 06 Μαΐου 2023, ημέρα Σάββατο και από το Γυμνάσιο μας διακρίθηκε ο μαθητής Αντρέας Ρουσιάς του τμήματος Β1  και η μαθήτρια Μαρία Πατσιώτη του τμήματος Β4 με χάλκινα μετάλλια.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  IJSO 2023

Η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου σε συνεργασία με τη Επιθεώρηση Φυσιογνωστικών/Βιολογίας διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία από το 2009 την Παγκύπρια Ολυμπιάδα Επιστήμης Νέων Γ΄ Γυμνασίου IJSO. Η Διεθνής Ολυμπιάδα Επιστήμης Νέων (IJSO) είναι ένας ετήσιος παγκόσμιος διαγωνισμός στις Φυσικές Επιστήμες (Φυσική, Χημεία και Βιολογία) για μαθητές μέχρι 15 ετών στον οποίο μετέχουν μέχρι σήμερα 32 χώρες.

Φέτος η Ολυμπιάδα Βιολογίας για την Γ΄ Γυμνασίου πραγματοποιήθηκε στις 02 Απριλίου 2023, ημέρα Κυριακή από το Γυμνάσιο μας διακρίθηκαν οι μαθήτριες Λουκιάνα Ορθοδόξου του τμήματος Γ1 με χρυσό μετάλλιο και η Ελεονώρα Δημητριάδη του τμήματος Γ4 με χάλκινο μετάλλιο. (Φωτογραφία δεξιά)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Οι μαθητές Αντωνίου Γιώργος και Παστελλίδης Ιωάννης του Α4 διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Μαθηματικών κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο. 

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΗΜΕΙΑΣ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το Γυμνάσιο μας έλαβε μέρος την Ολυμπιάδα Χημείας Γ’ Γυμνασίου η οποία πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου 2023. Η μαθήτρια μας Ελεονώρα Δημητριάδη του Γ4 υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Χημείας κ. Σίμου Γιασουμή διακρίθηκε με έπαινο.

Συγχαρητήρια σ’ όλους τους συναδέλφους και τα παιδιά μας.                                                                                                           

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2622