Εγκαίνια του Υπαίθριου Γυμναστηρίου Καλλισθενικής Γυμναστικής στο Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς


 Την Τετάρτη 24/01/2024, ο Γιάννης Χριστοδούλου, ιδρυτής του Yianis Christodoulou Foundation, επισκέφτηκε το Περιφερειακό Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς με την ευκαιρία της αποπεράτωσης του Υπαίθριου Γυμναστηρίου Καλλισθενικής Γυμναστικής. Το έργο υλοποιήθηκε με χορηγία 50.000 ευρώ από το Yianis Christodoulou Foundation μετά από την επιτυχία του σχολείου μας που κατέλαβε την 1η θέση στον διαγωνισμό «Love Cyprus».

Ο Γιάννης Χριστοδούλου μαζί με εκπροσώπους του ιδρύματος καθώς και εκπρόσωποι του ΥΠΑΝ παρακολούθησαν μια σύντομη εκδήλωση στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του σχολείου μας, η οποία περιλάμβανε σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η Διευθύντρια του σχολείου Βούλα Μόρμορη, αφού ευχαρίστησε το  Yianis Christodoulou Foundation που έκανε το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα, κατασκευάζοντας το υπαίθριο γυμναστήριο, αναφέρθηκε ακολούθως στα οφέλη που θα έχουν οι μαθητές/τριες του σχολείου, αλλά και η ευρύτερη κοινότητα.

Ο κ. Γιάννης Χριστοδούλου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους μαθητές/τριες και δεν ξέχασε να αναφερθεί στην κατεχόμενη γη μας και ειδικότερα στο χωριό του, τον Σύσκληπο  της επαρχίας Κερύνειας.

Στη συνέχεια τέλεσε τα εγκαίνια του Υπαίθριου Γυμναστηρίου και συνομίλησε με παιδιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Επαρχιακός Επιθεωρητής κ. Μάριος Μιλτιάδου, η ΕΜΕ Φυσικής Αγωγής κ. Θεότη Πούρου, ο πρώην ΕΜΕ Φυσικής Αγωγής κ. Κώστας Μυλωνάς, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας και Πρόεδρος της κοινότητας κ. Χριστάκης Μελετιές, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων κ. Κούλα Χρίστου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων Λυκείου Παλιομετόχου κ. Πόλυς Πολυκάρπου, μέλη του Συνδέσμου Γονέων και γονείς μαθητών/τριών.

Η Β.Δ. Μαρία Παλμύρη είχε την επιμέλεια της εκδήλωσης.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2478