Το Κέντρο Μελετών «Γρηγόρης Αυξεντίου», σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, συνδιοργάνωσαν για τη σχολική χρονιά 2024-2025 Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Ο Γρηγόρης Αυξεντίου συνεχίζει να ζει στη συλλογική συνείδηση του κυπριακού ελληνισμού και να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις νέες γενιές». Στον Διαγωνισμό είχαν δικαίωμα συμμετοχής μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Συμμετείχαμε, ως Γυμνάσιο Αραδίππου στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, με αποτέλεσμα να αποσπάσουμε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία Διήγηματου Αγαθάγγελου Γεωργίου του Γ9, το οποίο φέρει τον τίτλο: Μολών Λαβέ.
Υπεύθυνος εκπαιδευτικός και καθοδηγητής του εν λόγω μαθητή είναι ο Φιλόλογος Σάββας Βορκάς.
Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την όλη πρωτοβουλία, η οποία στοχεύει στην υγιή ενασχόληση και ευρύτερη παιδεία των. Συγχαρητήρια, επίσης, αξίζουν σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, που εργάστηκαν με ζέση, αλλά και σε κάθε εκπαιδευτικό, που εμπνέει, ενθαρρύνει, καθοδηγεί και στηρίζει τους μαθητές του!
Διεύθυνση Γυμνασίου Αραδίππου