Βράβευση μαθητή του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Α’ Κολοσσίου – Αποστόλου Λουκά


Στον διαγωνισμό της 22ης Kanawaga Διεθνής Μπιενάλε Παγκόσμιας Παιδικής Τέχνης

Τα παιδιά της τάξης Α1, του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Α’ Κολοσσίου – Αποστόλου Λουκά, συμμετείχαν μαζί με τη νηπιαγωγό τους Ευτυχία Νικολάου, στον διαγωνισμό ζωγραφικής που προκηρύσσεται από τη νομαρχία της Kanawaga, νότια του Τόκυο, στην Ιαπωνία. Η Kanawaga Διεθνής Μπιενάλε Παγκόσμιας Παιδικής Τέχνης ξεκίνησε από το 1981 και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.  Εκθέτει έργα παιδικής τέχνης από όλο τον κόσμο στοχεύοντας στη δύναμη της ζωγραφικής για να προωθήσει τη δημιουργικότητα των σημερινών παιδιών, τα οποία θα είναι οι αυριανοί ηγέτες. Ακόμα θέτει ως στόχο την περαιτέρω κατανόηση της κουλτούρας και της διαφορετικότητας σε όλο τον κόσμο. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 11607 παιδιά από όλο το κόσμο.

Από τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, ο μαθητής Αλέξανδρος Ιγνατίου κέρδισε βραβείο Kanawaga Prize με το έργο “Το χωράφι με τα δέντρα – The Field with Trees”.

  Για περισσότερες λεπτομέρειες:

https://kanagawabiennial.jp/en/news/10140

https://kanagawabiennial.jp/wp-content/uploads/22nd-prize-winners-from-abroad.pdf

Συγχαρητήρια τόσο στον Αλέξανδρο για τη βράβευση του, όσο και σε όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν σ’ ένα τόσο σπουδαίο διαγωνισμό, ο οποίος είχε παγκόσμια απήχηση.  Τους ευχόμαστε πάντα να προσπαθούν, να τολμούν και να μη διστάζουν να ακολουθούν τα όνειρα τους όσο κι αν αυτά φαίνονται ακατόρθωτα και πάντα να προοδεύουν. 

Ευτυχία Νικολάου, Νηπιαγωγός

Δημόσιο Νηπιαγωγείο Α’ Κολοσσίου – Αποστόλου Λουκά




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










703