Δημόσια απολογία από τον κύριο Ανδρέα Παναγιώτου προς τον κύριο Ανδρέα Αποστόλου


"Δια της παρούσας δημόσιας απολογίας μου αναφορικά με το άρθρο μου το οποίο δημοσιεύτηκε την 15ην Δεκεμβρίου 2012 στην ιστοσελίδα www.paideia-news.com με τίτλο «Αριστερός είναι……………..» επιθυμώ να πληροφορήσω για τα ακόλουθα:

Στην προσπάθεια μου να αποδώσω τις απόψεις και σκέψεις μου, έγιναν λανθασμένες και ανακριβείς αναφορές στο άρθρο μου κατά του και σχετικά με τον κ. Αποστόλου. Ειδικότερα, έγιναν λανθασμένα αναφορές ότι «συντόνιζε και καθοδηγούσε φασιστικές, τρομοκρατικές και δολοφονικές επιθέσεις».  Με το άρθρο μου είχα επίσης καταλογίσει στον κ. Αποστόλου τέτοιους χαρακτηρισμούς και τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές, που έθιξαν και έπληξαν την τιμή και την υπόληψη του.

Δια της παρούσας απολογούμαι προς τον κ. Αποστόλου και διαβεβαιώνω τόσο τον ίδιο αλλά και τους αναγνώστες του προαναφερόμενου άρθρου μου ότι λανθασμένα έγιναν από μέρους μου τέτοιες αναφορές και ως εκ τούτου τις αποσύρω καθότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση εκ μέρους μου να θιγεί ή να δυσφημιστεί με οποιοδήποτε τρόπο το κύρος και η υπόληψη του κ. Αποστόλου.

Με τιμή,

Ανδρέας Παναγιώτου"




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2157