ΕΕΥ: Ανακοίνωση προς αιτητές/υποψηφίους για τους πίνακες διορισίμων


Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας επιθυμεί να πληροφορήσει ότι, αναφορικά με τις ειδικότητες στις οποίες θα διεξαχθούν γραπτές εξετάσεις από την Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη του 2019, έχουν υποβάλει αίτηση (έντυπο ΕΕΥ01Β) ή εκδήλωση ενδιαφέροντος (έντυπο ΕΕΥ01Γ), για εγγραφή για τους πίνακες διορισίμων, στο Γραφείο της Επιτροπής, μέχρι σήμερα Παρασκευή 9.8.2019, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον συνημμένο κατάλογο.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αίτησης ή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Γραφείο της Επιτροπής, για εγγραφή στους πίνακες διορισίμων Μαρτίου 2020, είναι η Παρασκευή 30.8.2019.

Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2019, η Υπηρεσία Εξετάσεων, θα εκδώσει αναλυτική ανακοίνωση σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στις γραπτές εξετάσεις που θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο του 2019, το πρόγραμμα εξετάσεων και τα θέματα πληρωμών. Τονίζεται ότι η Επιτροπή δεν εμπλέκεται στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις γραπτές εξετάσεις, στο πρόγραμμα εξετάσεων και στα θέματα πληρωμών.

Σχετική είναι και η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ημερομηνίας 5.8.2019.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










842