Εγκύκλιος για δημιουργία Λογαριασμών Office 365


Διευθύντριες/Διευθυντές Δημοτικής, Μέσης Γενικής και

Μέσης Τεχνικής, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

ΘΕΜΑ: Δημιουργία Λογαριασμών Office 365

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και κατόπιν οδηγιών της Αρμόδιας Αρχής, παρακαλώ όπως ενημερώσετε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου σας για τη δημιουργία λογαριασμών Office 365 άμεσα, μέσω της πλατφόρμας ΣΕΠ με σκοπό τη δυνατότητα ανάπτυξης εξ αποστάσεως μαθημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι με την υπάρχουσα Σύμβαση, για την παροχή αδειών χρήσης λογισμικών Microsoft, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους εκπαιδευτικούς το δικαίωμα χρήσης των προγραμμάτων και εργαλείων Office 365 Pro Plus, αλλά και η δυνατότητα εγκατάστασης σε πέντε συσκευές προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών ή Mac της εταιρίας Apple και σε πέντε έξυπνες συσκευές τους (Android, iPhone, iPad, windows mobile phone). Παράλληλα, εξασφαλίζεται η δυνατότητα απόκτησης OneDrive με 1 TB αποθηκευτικό χώρο.

Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: office365.schools.ac.cy

Δρ Σοφία Ιωάννου Γεωργίου Αναπλ. Διευθύντρια Δημοτικής Εκπαίδευσης

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης

Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης  Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής




Comments (2)

  1. Αλέξανδρος Κοφτερος:
    Mar 17, 2020 at 04:19 PM

    Παρακαλώ κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς με το Office 365 αποκτούμε δυνατότητα ανάπτυξης εξ αποστάσεως μαθημάτων; Ποιος δίνει αυτές τις εισηγήσεις στο Υπουργείο Παιδείας;

  2. Παναγιώτης Σεραφείμ:
    Mar 18, 2020 at 08:23 AM

    Μετά την εγκατάσταση θα εμφανίζει κάποιες επιλογές όπως word, power point και τελευταία επιλογή Teams! Εγκαθιστόντας το Teams στο κινητό ή υπολογιστή αποκτάς δυνατότητα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης!


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










7450