Σεμινάριο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα Ένταξης Παιδιών με Απώλεια Ακοής, στη Μέση Γενική και Τεχνική


Διευθυντές/τριες
Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης
Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Θέμα: Μονοήμερο Σεμινάριο για Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών που εμπλέκονται στο πρόγραμμα Ένταξης Παιδιών με Απώλεια Ακοής, στη Μέση Γενική και Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτισης

Μέσα στα πλαίσια του νόμου περί «Αγωγής και Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες του 1999» προγραμματίζεται μονοήμερο σεμινάριο στη Λευκωσία και στη Λεμεσό, με στόχο την ενημέρωση και επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που εμπλέκονται στο πρόγραμμα ένταξης παιδιών με απώλεια ακοής.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στη Σχολή Κωφών στη Λευκωσία, για τις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στη Γ' Τεχνική Σχολή Λεμεσού, για τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, από 8:30 - 1:30μ.μ.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες να προβούν στις απαραίτητες διευθετήσεις, ώστε να παρακολουθήσουν το σεμινάριο όλοι όσοι διδάσκουν παιδιά με απώλεια ακοής,

και δεν παρακολούθησαν τα σχετικά σεμινάρια στο παρελθόν. Επιπλέον, παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες να αποστείλουν τα ονόματα όσων θα παρακολουθήσουν το Σεμινάριο την 1η Σεπτεμβρίου, υπόψη κ. Κίκας Χατζηκακού, στο τηλεομοιότυπο 25305622.

— Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου και Δήλωση Συμμετοχής.

Σημειώνεται ότι, κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι οδηγίες των υγειονομικών πρωτοκόλλων, π.χ. χρήση μάσκας, τήρηση των αποστάσεων κ.λ.π.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΔΗΛΩΣΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης                                                       Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης
Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης                            Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και
                                                                                            Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
                                                                           

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1556