Σεμινάρια Σεπτεμβρίου για Μέση Γενική και Μέση Τεχνική


Διευθυντές/ΔιευθύντριεςΔημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων ιδίου τύπου
Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής
Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λευκωσίας,

Θέμα: Σεμινάρια Σεπτεμβρίου

Σχετικά με το πιο πάνω θέμα ενημερώνεστε ότι τα σεμινάρια Σεπτεμβρίου της σχολικής χρονιάς 2020-2021 θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως μέσω Ms-Teams από την 1η Σεπτεμβρίου έως και τις 03 Σεπτεμβρίου 2020. Η διάρκεια κάθε τηλεσυνάντησης ανά ειδικότητα δεν θα υπερβαίνει της μίας ώρας. Οι σύνδεσμοι (link) και οι κωδικοί σύνδεσης για το σεμινάριο κάθε ειδικότητας θα σταλούν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των σχολικών μονάδων.

  1. Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικοί θα παραμείνουν στις σχολικές τους μονάδες και κάθε σχολική μονάδα θα προνοήσει έτσι ώστε οι εκπαιδευτικοί της κάθε ειδικότητας να είναι στην ίδια αίθουσα την ώρα της διεξαγωγής του σεμιναρίου, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα. Επισημαίνεται ότι οι εκπαιδευτικοί θα ενωθούν μέσω Ms- Teams ως ομάδα ανά ειδικότητα και όχι ο κάθε εκπαιδευτικός ξεχωριστά.
  2. Ο/Η συντονιστής/ τρια ΒΔ θα είναι υπεύθυνος /η για το απουσιολόγιο, το οποίο θα αποσταλεί μέσω τηλεομοιότυπου (αρ. 22800862), γραφείο ΓΕΜΕ μετά τη λήξη των σεμιναρίων.
  3. Το θεματολόγιο των εν λόγω σεμιναρίων είναι:

        *Προγραμματισμός σχολικής χρονιάς 2020-2021
        *Εφαρμογή Τετραμήνων Α' και Β' Λυκείου
        *Γενικότερα θέματα κάθε ειδικότητας

Σχετικές παρουσιάσεις θα αναρτηθούν πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2020, στην επίσημη ιστοσελίδα της κάθε ειδικότητας του ΥΠΠΑΝ.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των Σεμιναρίων κάθε ειδικότητας.

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης                                          Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης 
Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης           Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής                                                                                                                    Εκπαίδευσης 

 

 

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










3841