Εγκύκλιος για Βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου


Διευθυντές/Διευθύντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων
Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Θέμα: Βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου

Έχω οδηγίες να αναφερθώ στο πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια των έκτακτων μέτρων για αναχαίτιση της πανδημίας που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας στις 11 Νοεμβρίου 2020, να σας πληροφορήσω τα ακόλουθα:

α) Οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του σχολείου σας, οι οποίοι/ες μεταβαίνουν στον χώρο εργασίας τους από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, πρέπει να έχουν μαζί τους το Έντυπο Βεβαίωσης Κυκλοφορίας Εργαζομένου, το οποίο επισυνάπτεται.

β) Παρακαλείστε όπως, αφού συμπληρωθεί, υπογραφεί και σφραγιστεί το συνημμένο έντυπο, να δοθεί άμεσα στους/στις επηρεαζόμενους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας. Στο σημείο του εντύπου όπου ζητείται η εταιρεία/υπηρεσία/οργανισμός να συμπληρώνεται η επίσημη ονομασία του σχολείου.

  1. Το ίδιο έντυπο πρέπει να εξασφαλισθεί από τους/τις Διευθυντές/Διευθύντριες, υπογεγραμμένο, από τον/την οικείο/οικεία Επιθεωρητή/Επιθεωρήτρια ή Π.Λ.Ε.
  2. Το έντυπο πρέπει να αποσταλεί και στους/στις εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε απογευματινά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

    ΕΝΤΥΠΟ

(Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης)

για Γενικό Διευθυντή

Κοιν. : Γ.Ε.Δ.Ε., Γ.Ε.Μ.Ε., Γ.Ε.Τ.Ε

: Π.Λ.Ε., Επαρχιακά Γραφεία Παιδείας : Π.Ο.Ε.Δ., Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ., Ο.Λ.Τ.Ε.Κ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2488