Απουσίες παιδιών με ειδικές ανάγκες για καταβολή επιδόματος


Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Θέμα: Απουσίες παιδιών με ειδικές ανάγκες για καταβολή επιδόματος μεταφορικών

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της εγκυκλίου με θέμα Αίτηση για επίδομα μεταφορικών παιδιών με ειδικές ανάγκες, ημερομηνίας 03 Νοεμβρίου 2020, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

  1. H πρώτη δόση επιδόματος μεταφορικών θα καταβληθεί πριν το τέλος Δεκεμβρίου 2020 και το ποσό πληρωμής θα αφορά τη χρονική περίοδο Σεπτέμβριου - Νοέμβριου του 2020. Υπενθυμίζεται ότι το επίδομα μεταφορικών δικαιούνται γονείς/κηδεμόνες παιδιών με ειδικές ανάγκες τα οποία, μετά από απόφαση της Επαρχιακής Επιτροπής Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, φοιτούν σε σχολεία που δεν ανήκουν στην εκπαιδευτική τους περιφέρεια και η απόσταση της κατοικίας τους από το σχολείο είναι πέραν των 2,4 χιλιομέτρων.
  2. Για την καταβολή του ακριβούς ποσού επιδόματος που αντιστοιχεί σε κάθε περίπτωση παιδιού, το σχολείο καλείται να συμπληρώσει στον επισυναπτόμενο πίνακα τον συνολικό αριθμό των απουσιών που σημείωσε το κάθε παιδί κατά τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.2020-2021
  3. Ο πίνακας θα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένος στο τηλεομοιότυπο 22806326 του Γραφείου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στη Μέση Εκπαίδευση, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020.

Δρ Κυπριανός Λούης                                   Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης
Διευθυντής                                                     Διευθυντής Μέσης Τεχνικής,
Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης                         Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










904