Οργάνωση και τρόπος διεξαγωγής Εξετάσεων Τετραμήνων Α΄ και Β΄ Λυκείου και ΤΕΣΕΚ


Διευθυντές/ντριες

Δημόσιων Λυκείων και ΤΕΣΕΚ και Ιδιωτικών ιδίου τύπου

Θέμα: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΤΡΑΜΗΝΩΝ Α' ΚΑΙ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΣΕΚ

Σχετικά με το πιο πάνω θέμα σας ενημερώνουμε ότι επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της Α' σειράς, αναλυτικό σχέδιο και έντυπα σχετικά με την οργάνωση και διεξαγωγή της ενιαίας Γραπτής Αξιολόγησης του Α' Τετραμήνου, για την Α' και Β' Λυκείου και ΤΕΣΕΚ του σχολικού έτους 2020-21.

Όσον αφορά το Πρόγραμμα, για λειτουργικούς σκοπούς κάθε μέρα θα χωρίζεται σε δύο χρονικές περιόδους. Η πρώτη θα ξεκινάει στις 7:45 π.μ. και η δεύτερη, όταν υπάρχει, θα ξεκινάει στις 10:45 π.μ.. Οι μαθητές θα προσέρχονται στις αίθουσες 15 λεπτά πριν από την έναρξη της αξιολόγησης, δηλαδή στις 7:30 π.μ. για την πρώτη και 10:30 π.μ. για τη δεύτερη αντίστοιχα.

Οι προγραμματιστές της κάθε σχολικής μονάδας πρέπει να προνοήσουν και να προχωρήσουν σε ανάλογες αλλαγές στο πρόγραμμα της Γ' Λυκείου, ούτως ώστε οι καθηγητές που θα έχουν καθήκοντα (π.χ. διευκολύνσεις) να μπορούν να εκτελούν απρόσκοπτα τα καθήκοντά τους.

Οι εξετάσεις της Β' σειράς θα ορισθούν σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί

Πρόγραμμα Α΄ Λυκείου Α΄ Τετραμήνου
Πρόγραμμα Β΄ Λυκείου Α΄ Τετραμήνου
Πρόγραμμα Α΄ + Β΄ ΤΕΣΕΚ Α΄ Τετραμήνου

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης                                 Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης
Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης   Διευθυντής Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής                                                                                                  Εκπαίδευσης και Κατάρτισης




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2854