Διεξαγωγή διαδικτυακού σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής


Διευθυντές/Διευθύντριες Γυμνασίων, Λυκείων,
Τεχνικών Σχολών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Θέμα: Διεξαγωγή διαδικτυακού σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας πληροφορούμε ότι το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σε συνεργασία με την Ειδική Επιτροπή που έχει συστήσει το Υπουργείο Υγείας για την στήριξη της κοινότητας και τη διαφύλαξη της ψυχικής υγείας λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία COVID-19, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Πανδημία COVID-19: μπορούμε να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τα βιώματα ψυχικής επιβάρυνσης;».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 - 19:00.

Χαιρετισμό στο σεμινάριο θα απευθύνει ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου, εισαγωγή θα κάνει ο Δρ Κωνσταντίνος Φελλάς, Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας και εισήγηση θα παρουσιάσει η Δρ. Μαρία Καρανικόλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, μέλος της Ειδικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας.

Οι Διευθύνσεις των σχολείων προτρέπονται να ενημερώσουν σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς των σχολείων τους. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γίνει μέσω του συνδέσμου:

http://bit.ly/2LSmi8O

Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης: Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης
Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης: Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου: Διευθύντρια Παιδαγωγικού Ινστιτούτου




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1182