Τελετή Βράβευσης του Στ Πανελλήνιου και Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού ΕΠΟΚ Ελλάδας


Διευθυντές/Διευθύντριες
Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης,
Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης και Μέσης Τεχνικής και
Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 

Θέμα: Τελετή Βράβευσηςτου Στ΄Πανελλήνιου και Παγκύπριου Μαθητικού Λογοτεχνικού και Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων (Ε.Π.Ο.Κ.) Ελλάδας. Διοργάνωση Παγκύπριου Μαθητικού Συμποσίου Ποίησης «Αφροδίσια 2022» 

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και σε συνέχεια της ταυτάριθμης εγκυκλίου με ημερομηνία 7 Ιουλίου 2022 (ημερ. ανάρτ. 14 Ιουλίου 2022, ypp14214), που αφορά στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του σχετικού Διαγωνισμού, οι Διευθύνσεις Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων, ανακοινώνουν τη διοργάνωση Τελετής Βράβευσης των διακριθέντων/διακριθεισών μαθητών/ριών. Η Τελετή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022, στις 18:30, στο Αμφιθέατρο του Λυκείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ Δασούπολης. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρεμβληθεί για πρώτη φορά Mαθητικό Συμπόσιο Ποίησης με την ονομασία «Αφροδίσια 2022», το οποίο αναμένεται να καταστεί θεσμός. Για τον λόγο αυτό, καλούνται, όσοι/ες διακριθέντες/είσες μαθητές/μαθήτριες της κατηγορίας «Ποίηση» του εν λόγω Διαγωνισμού επιθυμούν, να παρουσιάσουν την ποιητική έμπνευσή τους με τρόπο δημιουργικό. Περισσότερες διευκρινίσεις για συμμετοχή στα «Αφροδίσια 2022» και τους πιθανούς τρόπους παρουσίασης των ποιητικών δημιουργιών των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών θα αποσταλούν στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των σχολικών μονάδων σε κατοπινό χρόνο.  

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι Διευθύνσεις των Σχολείων όπως ενημερώσουν τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/ριών που διακρίθηκαν στον Στ΄ Πανελλήνιο και Παγκύπριο Μαθητικό Λογοτεχνικό και Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του Ε.Π.Ο.Κ., καθώς και τους/τις υπεύθυνους/ες εκπαιδευτικούς για τις συμμετοχές των μαθητών/ριών, να συμπληρώσουν σχετική δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο https://forms.gle/R5BhCrtvFTtHDLF47 μέχρι τις 31 Αυγούστου 2022, στις 12 το μεσημέρι το αργότερο. Στη δήλωση συμμετοχής των διακριθέντων/διακριθεισών μαθητών/ριών θα πρέπει να διευκρινίζεται, επίσης, κατά πόσον αυτοί/ές επιθυμούν να συμμετέχουν στο Παγκύπριο Μαθητικό Συμπόσιο Ποίησης «Αφροδίσια 2022», παρουσιάζοντας τηνίδιαποιητικήδημιουργία, με την οποία έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό. 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα αποσταλούν στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των σχολικών μονάδων σε κατοπινό χρόνο.

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης, Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης
Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Δρ Μάριος Στυλιανίδης Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










959