Ημερίδα με τίτλο «Επαγγελματική Μάθηση των εκπαιδευτικών: Προκλήσεις και προοπτικές»


Διευθυντές/Διευθύντριες Δημόσιων Νηπιαγωγείων, Ειδικών Σχολείων, Δημοτικών Σχολείων,
Σχολείων Μέσης Γενικής και
Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

 Θέμα: Ημερίδα στο πλαίσιο του Cyprus Education Summit 2022 με τίτλο «Επαγγελματική Μάθηση των εκπαιδευτικών: Προκλήσεις και προοπτικές»

Στο πλαίσιο του Cyprus Education Summit 2022, το Ερευνητικό Κέντρο CARDET, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Επαγγελματική Μάθηση των εκπαιδευτικών: Προκλήσεις και προοπτικές». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, ώρα 09:00 – 14:30 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Αμφιθέατρο CINE STUDIO). Το Πρόγραμμα της ημερίδας είναι προσβάσιμο από τον σύνδεσμο https://cypruseducationsummit.com/program/.

Το Cyprus Education Summit πραγματοποιείται σε ετήσια βάση με απώτερο στόχο να διερευνήσει σημαντικές πτυχές της εκπαίδευσης και της κατάρτισης αλλά και να αναδείξει σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες στον τομέα. Προς αυτή την κατεύθυνση, μέσα από τις εργασίες του φετινού συνεδρίου θα προωθηθεί η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και εμπειριών μεταξύ εμπειρογνωμόνων, ερευνητών και επαγγελματιών από τον χώρο της Παιδείας για την επαγγελματική μάθηση των εκπαιδευτικών.

Στην εν λόγω ημερίδα θα παρουσιαστούν οι υπάρχουσες πολιτικές και προκλήσεις για την προώθηση και υποστήριξη της Επαγγελματικής Μάθησης των εκπαιδευτικών σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα συγκυρία της μεταπανδημικής εποχής η οποία βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη σημαντικότητα της προώθησης και στήριξης της Ψυχικής Ανθεκτικότητας και της Ευζωίας στο σχολικό πλαίσιο αξιοποιώντας δεδομένα και συμπεράσματα από ευρωπαϊκά έργα.

Οι εγγραφές θα γίνονται από τις 17 Νοεμβρίου μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου σε αυτό τον σύνδεσμο Cyprus Education Summit 2022. Σημειώνεται ότι στους/στις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

Κοιν.: - Δ.Μ.Τ.Ε.Ε.
- Δ.Μ.Ε.
- Δ.Δ.Ε.
- Π.Λ.Ε.
- Επαρχιακά Γραφεία Παιδείας
- Π.Ο.Ε.Δ.
- Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ.
- Ο.Λ.Τ.Ε.Κ

Δρ Έλενα Χατζηκακού
Αναπλ. Διευθύντρια
Για Γενικό Διευθυντή

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










929