14ο Μαθητικό Ιατρικό Συνέδριο. «Μοριακή Βιολογία - Ανοσοθεραπεία. Άλματα στη θεραπεία του καρκίνου»


Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Μέσης Γενικής,
και Μέσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης
(Λυκειακός Κύκλος)

Θέμα: 14ο Μαθητικό Ιατρικό Συνέδριο

Οι Διευθυντές/τριες των σχολείων παρακαλούνται όπως ενθαρρύνουν εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες να συμμετάσχουν στο 14ο Μαθητικό Ιατρικό Συνέδριο του Λανιτείου Λυκείου, με θέμα «Μοριακή Βιολογία Ανοσοθεραπεία. Άλματα στη θεραπεία του καρκίνου», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, στο Λανίτειο θέατρο «Μάριος Τόκας», από τις 8:30 π.μ. μέχρι τη 1:00 μ.μ.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λεμεσού, την Κυπριακή Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας, την Επιθεώρηση Φυσιογνωστικών/Βιολογίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Η θεματολογία του φετινού Συνεδρίου επικεντρώνεται τόσο σε νέες ανακαλύψεις και επιτεύγματα της Ιατρικής και της Βιολογίας όσο και σε θέματα που αφορούν στη γενική υγεία και τη διαπαιδαγώγηση των εφήβων. Εισηγητές/τριες στο Συνέδριο θα είναι επιστήμονες και μαθητές/τριες.

Κάθε σχολείο μπορεί να λάβει μέρος με μέγιστο αριθμό δέκα (10) μαθητών/τριών και έναν/μία (1) τουλάχιστον εκπαιδευτικό. Για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών στο Συνέδριο, απαιτείται γραπτή συγκατάθεση από τους κηδεμόνες τους, την οποία οφείλει να εξασφαλίσει το κάθε σχολείο.

Η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται   ηλεκτρονικά στη διεύθυνση asofok@yahoo.com  μέχρι την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Μαρία Χατζηπέτρου Β.Δ. (τηλ. 99902069) ή τον κ. Αντρέα Σοφοκλέους (τηλ. 99529451).

Στους/στις συμμετέχοντες/ουσες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

 

 
   

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










642