Αποτελέσματα 24ου Πανελ. Διαγωνισμού Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2022


Διευθυντές/Διευθύντριες
Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων

 Θέμα: Αποτελέσματα 24ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου «ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2022»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια των εγκυκλίων, με ημερομηνίες 25 Νοεμβρίου 2021 (αρ. εγκυκλίου στο διαδίκτυο ypp13197) και 5 Μαΐου 2022 (αρ. εγκυκλίου στο διαδίκτυο ypp13931), πληροφορείστε ότι στις 16 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα, η τελετή βράβευσης των παιδιών που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού «Βιβλιοδρομίες 2022» επισυνάπτονται.

Τα δύο τελευταία χρόνια, λόγω της πανδημίας, ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Αγκαλιάστηκε, όπως πάντα, με ενθουσιασμό, από χιλιάδες παιδιά από Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία. Το λογοτεχνικό βιβλίο, ως ένας καλός φίλος, συντρόφευσε ευχάριστα τους μικρούς αναγνώστες και τις μικρές αναγνώστριες. Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας προγραμματίζει τελετή βράβευσης των μαθητών/ριών των Δημοτικών Σχολείων της Κύπρου, που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς «Βιβλιοδρομίες 2021» και «Βιβλιοδρομίες 2022», σε χρόνο και χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς και τα παιδιά που διακρίθηκαν, αξίζουν συγχαρητήρια. Ευχαριστίες εκφράζονται, επίσης, και στους/στις διευθυντές/διευθύντριες και στους/στις εκπαιδευτικούς που προώθησαν τον διαγωνισμό και στήριξαν τα παιδιά στην προσπάθειά τους.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Δρ Μάριος Στυλιανίδης
Διευθυντής
Δημοτικής Εκπαίδευσης

Κοιν.: ΓΕΔΕ
ΠΛΕ Επαρχιακών Γραφείων Παιδείας
ΠΟΕΔ
Δρ Μάριος Στυλιανίδης Διευθυντής
Δημοτικής Εκπαίδευσης
Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης
Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










667