Πρόγραμμα επιμόρφωσης Β. Διευθυντών/ντριών Μέσης Γενικής και Τεχνικής του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου 2023-24


Διευθυντές/Διευθύντριες
Σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης και
Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 

Θέμα: Πρόγραμμα επιμόρφωσης Βοηθών Διευθυντών/Διευθυντριών Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για τη σχολική χρονιά 2023-2024

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα ενημερώνεστε ότι το Πρόγραμμα επιμόρφωσης Βοηθών Διευθυντών/Διευθυντριών Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης θα προσφερθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024. Επισυνάπτεται κατάλογος των Βοηθών Διευθυντών/Διευθυντριών (Β.Δ.) που θα συμμετέχουν στο εν λόγω Πρόγραμμα. Έχουν δημιουργηθεί πέντε (5) ομάδες Β.Δ., τρεις (3) στη Λευκωσία και δύο (2) στη Λεμεσό. Για τον σκοπό αυτό θα μειωθούν οι διδακτικές περίοδοι των επηρεαζόμενων Β.Δ. κατά τρεις (3). Σύμφωνα με τη νομοθεσία (Σχέδια Υπηρεσίας), η παρακολούθηση των συναντήσεων του Προγράμματος είναι υποχρεωτική.

Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση των προαγωγών από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας ο εν λόγω κατάλογος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί.

Περαιτέρω πληροφορίες και λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής των συναντήσεων του Προγράμματος, θα δοθούν από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σε νέα εγκύκλιο τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Παράρτημα 1 - Λευκωσία

Παράρτημα 2 - Λεμεσός

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης          Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης                                                    Δρ Έλενα Χατζηκακού
Διευθυντής Μέσης                      Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και                                 Αναπλ. Διευθύντρια 
Γενικής Εκπαίδευσης                 Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης          Παιδαγωγικού Ινστιτούτου

Κοιν.: - Πρόεδρο Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










954