Είστε κάτοχος διδακτορικού; Είστε άνεργη/άνεργος; Θέλετε να συνεχίσετε το ερευνητικό σας έργο;


Ανοικτή πρόσκληση προς νέους ερευνητές Ενώστε τις γνώσεις σας με το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Κωνσταντίνος Χριστοφίδης,  ανακοινώνει ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με την εφημερίδα  Φιλελεύθερος, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση, στο πλαίσιο του «Ορίζοντα 2020/ HORIZON-2020», για κατάθεση των βιογραφικών  σημειωμάτων και μιας δισέλιδης ερευνητικής πρότασης.

Απευθυνόμενος στους νέους ερευνητές αναφέρει:

«Θα αναλάβουμε να αξιολογήσουμε τις προτάσεις σας και να σας φέρουμε σε επαφή με τους αρμόδιους ακαδημαϊκούς (του Πανεπιστημίου Κύπρου ή Κυπρίων επιστημόνων της διασποράς) που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν με το ερευνητικό σας έργο, ώστε σε συνεργασία να ετοιμαστεί πρόταση για πιθανή χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα.

Σε περιόδους όπου η ανεργία στους νέους αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς είναι απαραίτητη η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς ένα από τα επακόλουθα της κρίσης είναι η μετανάστευση των νέων επιστημόνων.

Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο απώλειας μίας ολόκληρης γενιάς νέων ερευνητών, το Πανεπιστήμιο Κύπρου καθώς και το κάθε μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας σκοπεύει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αξιοποίηση της χρηματοδότησης από τα ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

Με στόχο να παραμείνει ο μεγαλύτερος εργοδοτικός οργανισμός νέων ερευνητών στην Κύπρο, το Πανεπιστήμιο Κύπρου αξιοποιεί με μεθοδικότητα και επιμονή κάθε μέσο που

διαθέτει ούτως ώστε να διευρύνεται συνεχώς η ερευνητική του κοινότητα.

Περιμένουμε τα βιογραφικά και τις ερευνητικές σας προτάσεις. Αν γνωρίζετε ότι η πρότασή σας ικανοποιεί στόχους και προτεραιότητες πρόσφατων προσκλήσεων του προγράμματος “ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ-2020/HORIZON-2020”, παρακαλούμε όπως γίνει σχετική αναφορά.

Πότε: μέχρι την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Πού: Γραφείο Κατάρτισης Προτάσεων, Υπηρεσία Έρευνας και Διεθνών Σχέσεων,

τηλ.: 22894248/22894313, ηλ. ταχ.: research1@ucy.ac.cy

Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης»,

Λ. Πανεπιστημίου 1, Τ.Κ. 1678, Λευκωσία

Ποιος: κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος οποιουδήποτε αντικειμένου

Τι: στοιχεία επικοινωνίας, βιογραφικό σημείωμα και μια δισέλιδη ερευνητική πρόταση»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










98