Ημερίδα για την Κινηματογαφική Παιδεία


Το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών, στα πλαίσια των κινηματογραφικών του δράσεων διοργανώνει στο οίκημα του στη Λευκωσία (Αρχοντικό Ιεροδιακόνου, οδός Αγχιάλου 1) την Κυριακή 19/1/2020 από τις 11.00 μέχρι τις 17.00 ημερίδα για την κινηματογραφική παιδεία

Την ημερίδα, η οποία είναι ανοικτή στο κοινό και απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται ή ενδιαφέρονται να εμπλακούν με την κινηματογραφική και οπτικοακουστική παιδεία (εκπαιδευτικοί, διοργανωτές παιδικών και εφηβικών εργαστηρίων και φεστιβάλ κ.ά.) θα παρουσιάσει ο Dr. Dragan Milinkovic Fimon, αντιπρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους (CIFEJ). Ο Dr. Milinkovic θα παρουσιάσει διάφορες πτυχές της κινηματογραφικής και οπτικοακουστικής παιδείας, καθώς και τις δράσεις και τα προγράμματα του CIFEJ. Ιδιαίτερα θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα «Film in Schools», το οποίο θα διοργανωθεί εντός του 2020 στην Κύπρο.

Η εκδήλωση στηρίζεται από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του ΥΠΠΑΝ και συνδιοργανώνεται με τη CIFEJ και το «Σινεμά Ξάνθης 3»

Γλώσσα: Αγγλικά και Ελληνικά Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Αγίων Ομολογητών www.politistiko-ergastiri.org) και στα τηλέφωνα 22256782 και 99435754 (Δώρος Δημητρίου)
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


958