Eκδήλωση διαμαρτυρίας οργάνωσαν οι μαθητές και γονείς του Ζ Δημοτικού Σχολείου Πάφου.


Eκδήλωση διαμαρτυρίας οργάνωσαν σήμερα οι μαθητές και γονείς του Ζ Δημοτικού Σχολείου Πάφου. Η Μαρία Λεωνίδου, πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου, σε δηλώσεις της στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανέφερε πως στόχος είναι οι μεθοδεύσεις που συνεχίζονται για να κλείσει το σχολείο.

 Η κ. Λεωνίδου είπε πως το Δημοτικό Σχολείο εξυπηρετεί πάρα πολλούς κατοίκους στην περιοχή  και πολλά παιδιά τα οποία δεν έχουν καν αυτοκίνητο να μεταβούν στο σχολείο.

Είπε επίσης πως στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί πολλές ανάγκες τα τελευταία χρόνια με τη δημιουργία κυβερνητικών κτιρίων, τη στέγαση των δικαστηρίων, της CYTA και της αστυνομίας.

Αντιλαμβανόμαστε, σημείωσε, πως «το Νικολαϊδειο είναι ένα πρόβλημα, θα το συναντήσουμε σε μερικά χρόνια και εμείς γιατί και εμάς τα παιδιά μας θα μεταβούν στο Γυμνάσιο αλλά πρέπει να το λύσουμε με άλλο τρόπο και όχι κλείνοντας το έβδομο».

Πρέπει, κατέληξε, να οργανωθούμε ως Πάφος, καλώντας παράλληλα τον Πρόεδρο της Βουλής, τους Βουλευτές, τον Δήμαρχο, τους Δημοτικούς Συμβούλους και κάθε άτομο που ενδιαφέρεται για την πόλη, στα πλαίσια συναίνεσης, να συμβάλει ώστε εξευρεθεί  μια σωστή μακροχρόνια λύση.

Στο Ζ Δημοτικό φοιτούν 100 παιδιά με δυναμική αύξησης των μαθητών σε μερικά χρόνια.

Ο Τσαρμαντίδης Γκία, γονιός, ανέφερε πως θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να βρουν μια κοινή λύση. Δεν είναι λύση – όπως είπε - ένα σχολείο να κλείσει και άλλο να έρθει στη θέση του.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










174