Εκπαίδευση Καθηγητών/τριών ΣΕΑ στην εφαρμογή του προγράμματος της Σχολικής Διαμεσολάβησης


H Ομάδα Άμεσης Παρέμβασης (ΟΑΠ) και η Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΥΣΕΑ) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνουν εκπαιδεύσεις στην εφαρμογή του προγράμματος της Σχολικής Διαμεσολάβησης για τους Καθηγητές/τριες Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΣΕΑ).

Η εκπαίδευση γίνεται στα πλαίσια της προσφοράς εκπαίδευσης και στήριξης στην εφαρμογή του προγράμματος της Σχολικής Διαμεσολάβησης από την ΟΑΠ και την ΥΣΕΑ προς τους μαθητές/τριες και καθηγητές/τριες όσων Σχολείων το επιθυμούν. Οι Καθηγητές/τριες ΣΕΑ που θα εκπαιδευτούν θα μπορούν να είναι μέλη της Συντονιστικής Ομάδας Διαμεσολάβησης του Σχολείου τους και να συμβάλουν στην υλοποίηση και αξιολόγηση του προγράμματος.

Οι ημερομηνίες και οι χώροι διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων κατά επαρχία έχουν ως ακολούθως:

_ Λευκωσία: 27 Οκτωβρίου 2014, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

_ Λεμεσός: 29 Οκτωβρίου 2014, Πανεπιστήμιο Frederic

_ Πάφος: 30 Οκτωβρίου 2014, Πανεπιστήμιο Νεάπολης

_ Λάρνακα/Αμμόχωστος: 21 Νοεμβρίου 2014, Uclan University (Πύλα)

Οι ώρες διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων θα είναι από τις 8.00 μέχρι τις 13.30. Οι Καθηγητές/τριες ΣΕΑ οι οποίοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εν λόγω σεμινάριο καλούνται όπως, αφού εξασφαλίσουν έγκριση από τον/τη Διευθυντή/ντρια του Σχολείου στο οποίο υπηρετούν, επικοινωνήσουν με την ΥΣΕΑ για να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014.

Στους καθηγητές/τριες ΣΕΑ που θα εκπαιδευτούν θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










252