Εξετάσεις για διαπίστωση της κατοχής της Ελληνικής ή/και της Αγγλικής


  Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας έχει αποφασίσει όπως η διεξαγωγή γραπτής εξέτασης για διαπίστωση της κατοχής της Ελληνικής ή/και της Αγγλικής γλώσσας, στα καθοριζόμενα από ορισμένα Σχέδια Υπηρεσίας επίπεδα, από εκπαιδευτικούς λειτουργούς οι οποίοι κατέχουν μόνιμη θέση στη Δημόσια Εκπαιδευτική Υπηρεσία και επιθυμούν να διεκδικήσουν θέσεις προαγωγής, γίνεται πλέον μία φορά το χρόνο.

            Η επόμενη γραπτή εξέταση για διαπίστωση της κατοχής της Ελληνικής ή/και Αγγλικής γλώσσας θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 13.11.2013, στη Λευκωσία. Θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο σχετική ανακοίνωση στις αρχές Σεπτεμβρίου η οποία θα περιλαμβάνει αίτηση συμμετοχής και πληροφόρηση για την ακριβή ώρα και τόπο της εξέτασης.   

            Την ευθύνη διεξαγωγής της εξέτασης έχει η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και σε αυτή μπορούν να παρακαθίσουν μόνο μόνιμοι εκπαιδευτικοί λειτουργοί που δε διαθέτουν οποιοδήποτε από τα καθορισμένα από την Επιτροπή τεκμήρια γνώσης των εν λόγω γλωσσών (κατάλογος των τεκμηρίων φαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής στη διεύθυνση http://www.eey.gov.cy).

Η παρούσα ανακοίνωση καταχωρήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, στη διεύθυνση http://www.eey.gov.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










193