Η Τελική Εκδήλωση των Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025, στο Κέντρο «Pavilion», στις 7:00 μ.μ., σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Μελών Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας.
Στην εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό, θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό, η έντιμη Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου.
Η Τελική Εκδήλωση θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα και μεγάλη έκθεση έργων και κατασκευών των Μελών των Κέντρων Επιμόρφωσης Λευκωσίας από τις ομάδες Κεραμικής-Αγγειοπλαστικής, Αγιογραφίας, Αργυροχοΐας, Κατασκευές από Ασήμι, Διάταξης Λουλουδιών, Ζωγραφικής, Σκακιού, Πρώτων Βοηθειών, Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, Κοπτικής-Ραπτικής, Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής, Μαγειρικής Κινέζικης, Μαγειρικής Ινδικής, Ζαχαροκατασκευών, Ξυλουργικής, Ξυλογλυπτικής, Σμίλες-Βελονάκι, Οινολογίας, Φωτογραφικής Τέχνης, Χειροτεχνικών Δημιουργιών, Χειροποίητων Κοσμημάτων και Υαλογραφίας- Ψηφιδωτού.
Τα Επιμορφωτικά Κέντρα Λευκωσίας και ο Σύνδεσμος Μελών Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς, θα οργανώσουν φιλανθρωπικό παζαράκι, την ημέρα της Τελικής Εκδήλωσης, με έργα και κατασκευές, τα οποία προσέφεραν εθελοντικά Εκπαιδευτές/Εκπαιδεύτριες και Μέλη των ομάδων των Κέντρων Επιμόρφωσης Λευκωσίας.
Τα έσοδα από το φιλανθρωπικό παζαράκι θα δοθούν στον Σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια ευχή», για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.