Επίσκεψη φοιτητριών KES College του Αξιολ. 4ετούς Κλάδου «Αισθητική / Διαχείριση Μονάδων Αισθητική»


Φοιτήτριες του Αξιολογημένου τετραετούς Κλάδου "Αισθητική και Διαχείριση Μονάδων Αισθητικής" του KES College, πραγματοποίησαν στις 24 Οκτωβρίου 2016 επίσκεψη στο SPA centre του ξενοδοχείου Four Seasons στη Λεμεσό, στα πλαίσια του μαθήματος «Θεραπείες SPA».

Κατά την επίσκεψή τους, οι φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τι ακριβώς περιλαμβάνει ένας εξειδικευμένος χώρος SPA, τη διαδικασία που ακολουθείται όσον αφορά το κλείσιμο των ραντεβού, την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων και θεραπειών ανά πελάτη καθώς και την προετοιμασία της θεραπεύτριας και του χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί η θεραπεία.

Οι φοιτήτριες είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους όπου εφαρμόζονται οι θεραπείες που προσφέρονται στο SPA, όπως διαφόρων ειδών μασάζ το γνωστό ως Jet Massage, το Thai Massage, το Ayurvedic Massage, το Pressotherapy Massage, που σκοπό έχουν την ευεξία και τη χαλάρωση των πελατών του ξενοδοχείου. Άλλες θεραπείες που προσφέρονται στον χώρο είναι με τη χρήση Αιθέριων Ελαίων, διαδικασίες περιποίησης νυχιών, θεραπείες σώματος με λάσπη για την αποτοξίνωση του οργανισμού κ.α.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αναβάθμιση του επιπέδου των θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων των φοιτητριών όσον αφορά την εφαρμογή Θεραπειών ΣΠΑ, αλλά και της καλύτερης κατανόησης της όλης διαδικασίας που πρέπει να ακολουθεί μια Επαγγελματίας Αισθητικός όταν εργάζεται σε έναν αντίστοιχο χώρομε αυστηρές συνθήκες υγιεινής.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










188