Δεν συζητήθηκε η λειτουργία της Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης στην Επιτροπή Παιδείας


ΚΥΠΕ- Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας δεν συζήτησε τα προβλήματα που προκύπτουν από τις προωθούμενες αλλαγές σε σχέση με τον τρόπο λειτουργίας της Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης (ΟΑΠ), ως θέμα εγγεγραμμένο στην ημερήσια διάταξη καθώς ο Υπουργός Παιδείας και  η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου διαβίβασαν κώλυμα να παραστούν στη συνεδρία.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας ενημέρωσε την Επιτροπή Παιδείας για την πρόθεση του Υπουργού να παραστεί σε συνεδρία που θα οριστεί αργότερα για να ενημερώσει το σώμα σχετικά.
Η Επιτροπή Παιδείας συνέχισε επίσης τη συζήτηση της πρότασης νόμου, που θα αποτελέσει νόμο ομπρέλα για τον Σχολικό Εκφοβισμό και Ενδοσχολική Βίας στη Δημοτική και Μέση Εκπαίδευση (Μέτρα Αντιμετώπισης).
Την Πρόταση νόμου κατέθεσαν οι Βουλευτές Κυριάκος Χατζηγιάννης, Αννίτα Δημητρίου, Γιώργος Κάρουλλας και Δημήτρης Δημητρίου εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού και Παύλος Μυλωνάς εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος.
Όπως ανέφερε κατά τη συζήτηση ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας έχει διαμορφωθεί νέο κείμενο νόμου ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις παρατηρήσεις των εμπλεκόμενων φορέων και των τεσσάρων εμπλεκόμενων υπουργείων που συμφωνούν με τη νομοθετική ρύθμιση που επιχειρείται.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1160