Π. Λεωνίδου: Να συζητηθεί η διαδικασία για την τοποθέτηση - μετάθεση επιμελητών του ΥΠΠΑΝ


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗ.ΚΟ. βουλευτής Λεμεσού Πανίκος Λεωνίδου, με επιστολή του στον πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής ζητεί να εγγραφεί για αυτεπάγγελτη εξέταση το πιο κάτω θέμα:

“Τα κριτήρια και η διαδικασία που ακολουθούνται για την τοποθέτηση και/ή μετάθεση των επιμελητών του Υπουργείου Παιδείας ”

Αιτιολόγηση:

Με αφορμή καταγγελίες και/η παράπονα που έχουν διατυπωθεί από εργαζόμενους που υπάγονται στο γραφείο Διοίκησης Επιμελητών του Υπουργείου Παιδείας, για άνιση μεταχείριση κατά την διαδικασία τοποθέτησης ή και μετάθεσης τους , θεωρούμε ορθό όπως κληθούν στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας για  να δώσουν εξηγήσεις, αναφορικά με το εν λόγω ζήτημα που προκύπτει.
Comments (1)

  1. Ιωάννης Φιλίππου:
    Jan 20, 2020 at 06:17 PM

    Βλακείες επειδή είναι ανίδεοι και κάποιοι επειδή παραπονέθηκαν έστειλε και αυτός επιστολή. Τα κριτήρια είναι αξία, προσόντα, γνώσεις. Αλλοίμονο αν ισχύει κάτι άλλο στη δημόσια υπηρεσία. Εξάλλου αν σταματήσουν οι έξωθεν παρεμβάσεις τότε τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν. Επίσης θα πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρά τα σχέδια υπηρεσίας τα οποία καταστρατηγούνται με αποτέλεσμα να δυσλειτουργεί η υπηρεσία.


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


1098