Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στη Σχολική Μονάδα»


Το Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα διοργανώνει Διαγωνισμό Ζωγραφικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες λυκειακού κύκλου Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, με θέμα «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στη Σχολική Μονάδα».

Το έργο που θα επιλεγεί, ενδεχομένως, να χρησιμοποιηθεί ως εξώφυλλο για την Ετήσια Έκθεση του Γραφείου, καθώς και για ενημερωτικές δράσεις προβολής και προώθησης του Γραφείου, περιλαμβανομένων δράσεων εορτασμού για την «Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» τον Ιανουάριο του 2021. Το έπαθλο για το νικητήριο έργο θα είναι συνολικής αξίας μέχρι €300.

Η αξιολόγηση των έργων των μαθητών και των μαθητριών θα πραγματοποιηθεί από Κριτική Επιτροπή που θα απαρτίζεται από μέλη του Γραφείου της Επιτρόπου και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει μέσω του σχολείου του/της μαθητή/μαθήτριας μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου 2020.

Οι μαθητές/μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τους όρους του Διαγωνισμού, από το σχολείο τους ή από την ιστοσελίδα του Γραφείου της Επιτρόπου (www.dataprotection.gov.cy).
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


4927