Έρανο για βοήθεια μαθήτριας που έχασε τη μητέρα της διεξάγει ο Σύνδεσμος Γονέων ΚΖ’ Δημοτικού Λ/σού


   Ο Σύνδεσμος Γονέων του ΚΖ’ Δημοτικού Σχολείου (Τιμίου Προδρόμου) Μέσα Γειτονιάς, στη Λεμεσό, διεξάγει έρανο για συγκέντρωση χρημάτων για εννιάχρονη μαθήτρια του σχολείου που ζούσε με τη μητέρα της την οποία δυστυχώς έχασε πρόσφατα με αποτέλεσμα να μείνει μόνη της στον κόσμο.

«Με λύπη μας ενημερώνουμε ότι στις 25/2/2018 απεβίωσε η μητέρα μιας μαθήτριας του σχολείου μας. Το κοριτσάκι αυτό δεν έχει κανέναν στον κόσμο που να αναλάβει τη φροντίδα και την ανατροφή του», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος.
Ως εκ τούτου, προστίθεται, «τη φροντίδα του ανήλικου κοριτσιού θα αναλάβει προσεχώς μια ανάδοχη οικογένεια η οποία θα οριστεί από το Γραφείο Ευημερίας».

Ως Σύνδεσμος Γονέων του Σχολείου, συνεχίζει η ανακοίνωση, «κάνουμε μια προσπάθεια όπως μαζευτούν κάποια χρήματα γι΄αυτό το παιδί. Τα χρήματα θα κατατεθούν σε λογαριασμό στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα και θα δικαιούται να τα διαχειριστεί το κοριτσάκι αυτό μετά τα 18 του χρόνια».

Ο Σύνδεσμος καλεί όσους πολίτες θα ήθελαν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια να   καταθέτουν την οποιαδήποτε εισφορά τους είτε στο τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί γι΄ αυτό το σκοπό στον αριθμό CY57 0070 5620 0000 0000 2091 6575 είτε στον Σύνδεσμο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου με την παραλαβή σχετικής απόδειξης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










231