Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Διαπίστευση του Μεταπτυχιακού στην Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία


Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει από το Φεβρουάριο του 2014 το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία.  Απόφοιτοι του μεταπτυχιακού στελεχώνουν τους τομείς ασφάλειας και υγείας σε μεγάλο αριθμό κυπριακών και διεθνών οργανισμών και με τη σειρά τους συμβάλουν στην ανάπτυξη της κουλτούρας ασφάλειας στις κυπριακές επιχειρήσεις. 

Πολύ πρόσφατα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία διαπιστεύτηκε από το μεγαλύτερο διεθνή επαγγελματικό οργανισμό στον τομέα της ασφάλειας και υγείας, το Institution of Occupational Safety and Health (IOSH).  Οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού μπορούν να εγγραφούν ως Graduate Member (GradIOSH), ένα μόλις σκαλί πριν τη βαθμίδα  Chartered Member (CMIOSH) η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη επαγγελματική αναγνώριση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι το μόνο το οποίο έχει πετύχει αυτή τη διαπίστευση στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.   Οι απόφοιτοι του προγράμματος εργοδοτούνται σε τομείς όπως Συμβουλευτική για την υγεία και ασφάλεια, βιομηχανία ενέργειας, διαχείριση κινδύνων κα. Οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού εκτός της επαγγελματικής κατεύθυνσης μπορούν κατόπιν αίτησης και κρίσης να συνεχίσουν με το Διδακτορικό στην Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ ή να επικοινωνήσουν με λειτουργό του Γραφείου Εισδοχής στο τηλέφωνο 22713000 ή info@euc.ac.cy

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










602