Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιo: Συνέδριο «Φόρουμ Διαχείρισης Κινδύνου Λευκωσίας - Nicosia Risk Forum 2019»


Το Κέντρο Αριστείας CERIDES  του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει το 2ο Ετήσιο Συνέδριο «Φόρουμ Διαχείρισης Κινδύνου Λευκωσίας - Nicosia Risk Forum 2019». Το συνέδριο θα προσφέρει υψηλού επιπέδου ενημέρωση, θα ενισχύσει την γνώση των συνέδρων και να οδηγήσει στην καλύτερη κατανόηση των σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τον ζωτικό τομέα της πρόβλεψης και της διαχείρισης του κινδύνου.  Το #NRF2019 έχει ως κεντρικό θέμα τα ρίσκα της κλιματικής αλλαγής.

Η διαχείριση κινδύνου είναι ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος κλάδος. Είναι ο κεντρικός πυρήνας της διαχείρισης στρατηγικής κάθε Οργανισμού αφού πρόκειται για μία διεργασία που αναπτύσσεται στο διηνεκές. Το συνέδριο απευθύνεται σε οντότητες και Εταιρείες που δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη. Οι σύνεδροι ανήκουν στην κατηγορία αυτών που φροντίζουν να ενισχύσουν την ανθεκτικότητα και την αειφόρο ανάπτυξη μέσω της διασφάλισης της βιωσιμότητας της επιχείρησής ή του Οργανισμού τους. Το Κέντρο Αριστείας CERIDES φιλοδοξεί ότι μέσα από το συνέδριο θα καλλιεργήσει μια νέα κουλτούρα διαχείρισης κινδύνου.

Το #NRF2019 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου (οι εγγραφές ξεκινούν στις 08:45, η έναρξη του συνεδρίου στις 09:00) στο Πολιτιστικό Κέντρο και το Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Μεταξύ άλλων, φέτος, θα υπάρξουν παρουσιάσεις από:

- Τον Επίτροπο της ΕΕ για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Δρ. Χρήστο Στυλιανίδη

- Τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δρ. Νίκο Χριστοδουλίδη

- Την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο κ. Κλέλια Βασιλείου

- Το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Νικόλαο Γ. Χαρδάλια

- Τον Επικεφαλής του NationalEmergencyManagementAgency, του κράτους του Ισραήλ, κ. ZeevTsuk-Ram, VOVA

- Τον Διοικητή Πολιτικής Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Φραντζή

- Τον Διευθυντή Τμήματος Δασών κ. Χαράλαμπο Αλεξάνδρου

- Τον Αν. Διευθυντή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Πόλυ Χατζηβασιλείου

Θα υπάρξουν επίσης δυνατότητες δικτύωσης, καθώς και παρουσίαση τεχνολογιών και εργαλείων που έχουν χρηματοδοτηθεί από την ΕΕ.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ. Το #NRF2019 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δρ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://cerides.euc.ac.cy/nicosia-risk-forum/




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










773