Ολοκληρώθηκε το Διαδικτυακό Πρόγραμμα Ένταξης Νέων Φοιτητών στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Διαδικτυακό Πρόγραμμα Ένταξης νέων φοιτητών του Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021 του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το Πρόγραμμα είχε διάρκεια τρεις εβδομάδες και περιλάμβανε ανάμεσα σε άλλα ενημέρωση για τις διοικητικές υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, γνωριμία με τους  Κοσμήτορες των Σχολών, παρουσίαση όλων των απαραίτητων πληροφοριών για την κάθε Σχολή και ενημέρωση σε θέματα όπως: Πως να διαβάζω αποτελεσματικά, Πως να διαχειρίζομαι το άγχος μου, Πως να τρέφομαι σωστά κατά τη διάρκεια της φοιτητικής μου ζωής, Που μπορώ να γυμνάζομαι κ.α.

Διακεκριμένοι επαγγελματίες παρουσίασαν στους φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου καθοριστικά ζητήματα που θα τους καθοδηγήσουν στη χάραξη μιας επιτυχημένης και ανοδικής πορείας. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μιχάλης Βιράρντι, χαρισματικός ομιλητής, εκπαιδευτής και συγγραφέας, πραγματοποίησε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα «Different is Better than Better» και η επιχειρηματίας κα. Σίλια Χατζηχριστοδούλου πραγματοποίησε Διαδικτυακά Σεμινάρια με θέματα: «The Future of Work – What to Expect by 2030» και «Enhancing your Entrepreneurial Mindset: How to Develop your own Business».

Το πρόγραμμα παρακολουθήσαν χιλιάδες φοιτητές οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν διαδικτυακά τα ερωτήματα τους σε πραγματικό χρόνο και να πάρουν άμεσες απαντήσεις από τους ομιλητές.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










758