Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο: Webinar για Σχέσεις οικογένειας-σχολείου στο πλαίσιο Ενιαίας Εκπαίδευσης


Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου οργανώνει την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 και ώρα 18.30 το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: «Σχέσεις οικογένειας-σχολείου στο πλαίσιο της Ενιαίας Εκπαίδευσης», με ομιλήτρια τη Δρ. Ελένη Θεοδώρου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Κέντρου Αριστείας για την Έρευνα & Καινοτομία στις Κοινωνικές Επιστήμες, τις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες (https://soscieath.euc.ac.cy/) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (http://www.euc.ac.cy/ ).

Το σεμινάριο αποτελεί μια από τις πολλές δραστηριότητες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος: Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική (Ενιαία) Εκπαίδευση

Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική (Ενιαία) Εκπαίδευση, το οποίο προσφέρεται με τη συνεργασία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Ένα πρόγραμμα με έμφαση στην εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς και ανανεωμένη την εμπειρία Πρακτικής Άσκησης σε σχολικά και άλλα πλαίσια με τη στήριξη του ΕΚΠΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ:https://euc.ac.cy/en/programs/master-special-inclusive-education-online/

Για εγγραφή στο σεμινάριο ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

Registration link: https://event.webinarjam.com/register/178/o864wtvg

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










526