Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο συμμετέχει ενεργά στο Fitness Conference με τον Δρα Α. Αλεξόπουλο


Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο μέσω του Δρος Α. Αλεξόπουλου θα εκπροσωπηθεί στο πρώτο  συνέδριο The Fitness Conference που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου 2021 ψηφιακά για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Δρ. Αλεξόπουλος είναι Λέκτορας στην Κοινωνιολογία του Αθλητισμού και Αθλητική Διοίκηση , επίσης είναι ο συντονιστής του πτυχίου Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο Δρ Αλεξόπουλος θα συμμετάσχει στο πάνελ εμπειρογνωμόνων του πεδίου του που θα συζητήσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας στη κυπριακή αγορά του fitness, το τρόπο που αντιμετωπίστηκε η πανδημία και το μέλλον της αγοράς στην εποχή μετά τη πανδημία.

Το συνέδριο στοχεύει να αναδείξει την τεράστια εξέλιξη της τεχνολογίας που συμβάλλει καθοριστικά στην επικοινωνία και αλληλεπίδραση των επαγγελματιών του χώρου γυμναστικής με τους πελάτες τους εν μέσω πανδημίας.

Το The Fitness Conference πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΙ.ΓΥ) του Παγκύπριου Συνδέσμου Πτυχιούχων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και του GRACTIVE Ινστιτούτο Άσκησης και Ευεξίας. 

Μεταξύ άλλων θα δοθούν απαντήσεις στα ακόλουθα ερωτήματα:

-Πως θα είναι η μετά Covid-19 εποχή στον χώρο του fitness;

-Τα digital προγράμματα ήρθαν για να μείνουν; Πως θα ενσωματωθούν στη νέα επιχειρηματική πραγματικότητα;

-Πως θα καταστήσουμε πιο φιλικά τα digital προγράμματα;

-Πως θα αναπροσαρμόσουν οι επαγγελματίες του fitness το στρατηγικό τους πλάνο για να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευελιξία;

To συνέδριο θα συγκεντρώσει κορυφαίους ομιλητές από τη βιομηχανία του fitness, από 10 διαφορετικές χώρες, καθώς και εκπροσώπους από το κυβερνητικό τομέα αθλητισμού στις δυο χώρες, και συγκεκριμένα το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κύριο Γιώργο Μαυρωτά και τη Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Δρ. Μαίρη Μιλτίαδους- Παπαμιλτιάδη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το  www.thefitnessconference.gr




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










502