Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στηρίζει την 3η Παγκύπρια Ημερίδα Διοίκησης Αθλητικών Οργανισμών


Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, πρωτοπόρος στην Αθλητική Επιστήμη και την Αθλητική Διοίκηση, στήριξε την 3η Παγκύπρια Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών (Σύγχρονες Προκλήσεις – Ηθική, Ευημερία & Προστασία – Αποτελεσματική Επικοινωνία)» που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό AnPaNi, και πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2021.
Στόχος της Ημερίδας ήταν η επιμόρφωση των παρευρισκόμενων για τις Σύγχρονες Προκλήσεις στην Ηθική & Ευημερία, καθώς και την Αποτελεσματική Επικοινωνία των Αθλητικών Οργανισμών.
Οι ομιλητές κάλυψαν τα πιο κάτω θέματα:
• Σύγχρονες Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Αθλητικοί Οργανισμοί – Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη (Γενική Διευθύντρια ΚΟΑ).
• Ανάπτυξη Περιβάλλοντος Ηθικής, Ευημερίας & Προστασίας σε Αθλητικούς Οργανισμούς– Δρ. Αντώνης Αλεξόπουλος (Λέκτορας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Συντονιστής Προγράμματος Αθλητικής Επιστήμης).
• Αποτελεσματικό Επικοινωνιακό μήνυμα για επιτυχή χορηγία – Γιάννης Τελώνης (Οικονομολόγος).

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του, καθώς και 100 άτομα από αθλητικούς οργανισμούς, καλύπτοντας έτσι όλες τις διαθέσιμες θέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες ήταν και φοιτητές του Προγράμματος Αθλητικής Επιστήμης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που παρακολουθούν το μάθημα Εισαγωγής στην Αθλητική Διοίκηση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










575