Βιβλιοπαρουσίαση από το Τμήμα Οδοντιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου


Το Τμήμα Οδοντιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει την Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, 7.00  μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης την παρουσίαση του βιβλίου «Ορθοδοντική – Σχεδίασέ το μόνος σου» «DIY Orthodontics – Design it yourself» του ειδικού ορθοδοντικού κ. Νέαρχου Παναγή, Επιστημονικού Συνεργάτη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, που εκδόθηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ από τον διεθνή οδοντιατρικό εκδοτικό οίκο Quintessence.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Καθηγητής Ορθοδοντικής Αθανάσιος Ε. Αθανασίου, Εκτελεστικός Κοσμήτορας του Τμήματος Οδοντιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ο Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής Ανδρέας Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Βρασίδας Φιλιππίδης, ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών Δρ. Παναγιώτης Σκουλαρίκης, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ορθοδοντικής Εταιρείας κ. Χριστόδουλος Λάσπος και ο Πρόεδρος της Ορθοδοντικής Εταιρείας Κύπρου κ. Αβραάμ Κυριακίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Ραφαέλα Αντρέου, με  email r.andreou@euc.ac.cy  ή στο 2559621.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










487