Συνεργασία Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου με το πανεπιστήμιο Μαλαισίας Tunku Abdul Rahman University College


Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το πανεπιστήμιο Tunku Abdul Rahman University College στη Μαλαισία.

Το μνημόνιο αυτό προβλέπει σε κοινές εκπαιδευτικές, και ερευνητικές δραστηριότητες, ανταλλαγή προσκλήσεων ερευνητών για διαλέξεις, συνέδρια, συμπόσια και σεμινάρια, επισκέψεις και ανταλλαγή εμπειριών. Ανταλλαγή πληροφοριών σε τομείς ενδιαφέροντος και για τα δύο μέρη. Ανταλλαγή καθηγητών, ερευνητικού προσωπικού και μεταπτυχιακών και προπτυχιακών φοιτητών για σπουδές και έρευνα.

Η τελετή σύναψης και υπογραφής του μνημονίου έγινε διαδικτυακά και εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου παρευρέθηκαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Καθ. Ανδρέας Ευσταθίου, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών υποθέσεων Καθ. Μάριος Βρυωνίδης και ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών υποθέσεων Καθ. Λοϊζος Συμεού. Από το RAR UC παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του πανεπιστημίου Καθ. Lee Sze Wei. Παρεστήκαν επίσης πολλά ακόμη μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και των πανεπιστημίων.

Την τελετή άνοιξε ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών υποθέσεων Καθ. Μάριος Βρυωνίδης και απεύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του TAR UC Dr Lee Sze Wei και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Καθ. Ανδρέας Ευσταθίου. Οι καθηγητές Mr Yeoh Cheng Hock (TAR UC) και Dr Simona Mihai (EUC) έκαναν σύντομες διαλέξεις για τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid 19 σε Μαλαισία και Κύπρο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










436