Τελετή αποφοίτησης του προγράμματος Microsoft for Start-ups Cyprus στις 15 Ιουνίου


To πρόγραμμα «Microsoft for Start-ups Cyprus» του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και της Microsoft έχει μπει σε τελική ευθεία και η τελετή αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου!

Οι 11 νεοφυείς επιχειρήσεις – με έδρα στην Κύπρο – που έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν στο πρόγραμμα  στηρίζονται μέσω μια σειράς δράσεων, γεγονός που τους επιτρέπει, να βγουν δυναμικά στην παγκόσμια αγορά και να επιτύχουν τους στόχους τους. Μέσω του προγράμματος οι νεοφυείς επιχειρήσεις καταφέρνουν να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους μέσα από ένα προσαρμοσμένο πακέτο που συνδυάζει εκπαίδευση, καθοδήγηση και mentoring, στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για κάθε νέα επιχείρηση στα πρώτα της βήματα, εξοικειώνοντας τους με βασικές επιχειρηματικές έννοιες και σύγχρονα εργαλεία στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Οι Innovation Partners οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι οι BSMCyprus, CNPCyprus, CYTA, ExxonMobil, EY, Gnomi, Hellenic Bank, IMH, Logicom, Microsoft, NetU, NewCyTech, ΚΕΒΕ, CyprusComputerSociety, και GrantXpertConsulting. Οι οργανισμοί αυτοί προσφέρουν mentoring και καθοδήγηση στις 11 νεοφυείς επιχειρήσεις που επιλέχθηκαν, οι οποίες είναι:

  1. 2050 Materials
  2. Ranalytics Ltd
  3. CyberSec-IoT
  4. MOTI Professional Development Services Ltd
  5. Micety
  6. CIPE
  7. Kinems
  8. A.G. Connect Deaf Ltd
  9. MyID
  10. MYFOUNT LTD
  11. Fornelia Ltd.

Το Start-Up Center powered by Microsoft βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου. Έχοντας την υποστήριξη του Πανεπιστημίου, ως πυρήνα έρευνας και μεταφοράς γνώσης και ως εκκολαπτήριο και επιταχυντή επιχειρηματικών λύσεων, το Κέντρο διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη δημιουργία ισχυρών ιδεών και στην εφαρμογή νέων λύσεων που συγχρόνως εμπνέουν και διασφαλίζουν τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη. 

Μετά από 4 μήνες, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 15 Ιουνίου, με την πραγματοποίηση της τελετής αποφοίτησης των start-ups. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ιδρυτές των start-ups θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις καινοτόμες επιχειρήσεις τους και την πρόοδο που έχουν επιτύχει μέσω του προγράμματος. Στην τελετή θα παρευρεθούν επίσης οι εκπρόσωποι των innovation partners, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ειδικοί σε θέματα νεοφυών επιχειρήσεων, καθώς και ενδιαφερόμενοι επενδυτές. Οι επίσημοι ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο Δρ. Νικόλας Μαστρογιαννόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΔΕΚ και Επικεφαλής Επιστήμονας Έρευνας και Καινοτομίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, και η κα. Σταυριάνα Κοφτερός, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΔΕΚ και μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής του European Innovation Council.

Μπορείτε να παρακολουθήστε την εκδήλωση ζωντανά μέσω Facebook: https://fb.me/e/6tclA9iLf στις 15 Ιουνίου 2022 στις 18:00.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Microsoft for Start-ups Cyprus μπορείτε να βρείτε εδώ: https://euc.ac.cy/en/the-first-microsoft-for-start-ups-program-of-cyprus-de21/

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










568