Τελετή Αποφοίτησης της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ η Τελετή Αποφοίτησης της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Στην τελετή απονεμήθηκαν 236 πτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι σπουδών. Παράλληλα, δόθηκαν και βραβεία σε άριστους φοιτητές και φοιτήτριες αλλά και πρωτεύσαντες αποφοίτους.

Ο πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, καθ. Αντρέας Ευσταθίου απευθυνόμενος στους αποφοίτους υπογράμμισε ότι «Θα πρέπει να είστε πολύ περήφανοι για το επίτευγμά σας. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να νιώθετε πολύ προνομιούχοι που παρακολουθήσατε διαλέξεις από καθηγητές και καθηγήτριες που είναι παγκόσμιας φήμης ειδικοί στον τομέα τους και που με την έρευνα και την καινοτομία τους έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην κοινωνία μας και την ανθρωπότητα».

Ο πρύτανης ολοκλήρωσε την ομιλία του με μερικές συμβουλές στους νέους απόφοιτους: «Να προσπαθείτε πάντα να κάνετε αυτό που είναι σωστό, κι όχι απλά αυτό που είναι το πιο εύκολο, να βγείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο τόσο φυσικά όσο και διανοητικά, και ποτέ να μη σταματάτε να μαθαίνετε».

Αξίζει να σημειωθεί πως δόθηκε συγκινητική ομιλία από την αριστούχο απόφοιτο Μικαέλλα Σολωμού η οποία σημείωσε την πιο ψηλή βαθμολογία στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










557