Τελετή Αποφοίτησης Σχολής Επιστημών Αγωγής, Ανθρ. και Κοινωνικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου


 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 το βράδυ η Τελετή Αποφοίτησης της Σχολής των Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Στην τελετή απονεμήθηκαν 214 πτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι σπουδών.  Παράλληλα με τους τίτλους σπουδών, δόθηκαν και βραβεία σε άριστους φοιτητές αλλά και πρωτεύσαντες αποφοίτους κάθε Σχολής.

Ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Διεθνών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής Μάριος Βρυωνίδης υπογράμμισε  ότι «η τελετή αποφοίτησης της Σχολής των Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών είναι ξεχωριστή για όλους στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, καθώς είναι η πρώτη που πραγματοποιείται με φυσική παρουσία προσωπικού, φοιτητών και των οικογενειών και των φίλων τους μετά από τρία δύσκολα χρόνια…», ενώ συμπλήρωσε ότι «όλοι ατενίζουμε το αύριο και τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς την κανονικότητα». 

Αξίζει να σημειωθεί πως δόθηκαν συγκινητικές ομιλίες από τους αριστούχους απόφοιτους της Σχολής των Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών  κ. Talah Akkawi και κ. Ermolia Pavlou.

 

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










421