Τελετή Αποφοίτησης της Σχολής των Θετικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου


 

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 το βράδυ η Τελετή Αποφοίτησης της Σχολής των Θετικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Στην τελετή απονεμήθηκαν  340 πτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι σπουδών.  Παράλληλα με τους τίτλους σπουδών, δόθηκαν και βραβεία σε άριστους φοιτητές, αλλά και πρωτεύσαντες αποφοίτους της Σχολής.

Ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής Λοΐζος Συμεού, απευθυνόμενος στους απόφοιτους της Σχολής, αναφέρθηκε στην αποφοίτηση ως «το πιο μαγικό μέρος του ακαδημαϊκού ημερολογίου», όπου «μοιραζόμαστε την επιτυχία των αποφοίτων μας και ταυτόχρονα προσβλέπουμε στο μέλλον τους».

Τόνισε πως η επιτυχία αυτή των αποφοίτων γίνεται ακόμα πιο εξαιρετική αφού έλαβε χώρα στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας, ενώ επεσήμανε το σημαντικό υποστηρικτικό ρόλο της οικογένειας και των φίλων των αποφοίτων.

Στο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος     Δρ. Πόπη Νικολαϊδου Κανάρη,  προέτρεψε τους φοιτητές να αδράξουν την επόμενη ευκαιρία που θα εμφανιστεί, να είναι ανοιχτοί στο να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα, και να συνεχίζουν την εκπαίδευση τους. «Η εκπαίδευση έχει πιο σημαντική αξία από τα χρήματα και μας βοηθά να αναπτυχθούμε ως άνθρωποι, ως κοινότητα και ως κόσμος», τόνισε.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της, η Δρ. Κανάρη παρακίνησε τους αποφοίτους: «πηγαίνετε να αποκτήσετε περισσότερη γνώση και εμπειρία, κατά προτίμηση σε άλλα μέρη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύ πιο εύπλαστος από αυτό που νομίζετε και σας περιμένει να τον διαμορφώσετε.»

Αξίζει να σημειωθεί πως δόθηκε συγκινητική ομιλία από τον αριστούχο απόφοιτο Ραφαήλ Νεοφύτου ο οποίος πέτυχε την πιο ψηλή βαθμολογία στη Σχολή Θετικών Επιστημών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










501