Ημερίδα Δημόσιας Υγείας από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου


Το Τμήμα Επιστημών Υγείας  της Σχολής Θετικών Επιστημών  του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σας προσκαλεί στην Ημερίδα Δημόσιας Υγείας, την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις 8.00π.μ. στο Αμφιθέατρο Βήτα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η ημερίδα θα δώσει  τη δυνατότητα στους νέους και υφιστάμενους φοιτητές του μεταπτυχιακού και του διδακτορικού προγράμματος στη Δημόσια Υγεία να συναντηθούν με τους καθηγητές και συμφοιτητές τους και να θέσουν οποιεσδήποτε απορίες για το πρόγραμμα σπουδών. Επίσης, θα γίνει συζήτηση των τροποποιήσεων που έγιναν στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα  μετά από ανασκόπηση των σχολίων και εισηγήσεων των φοιτητών αναφορικά με τη μαθησιακή τους εμπειρία.

Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση ενός επίκαιρου θέματος Δημόσιας Υγείας από επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς με εμπειρία στην ανάπτυξη, διαχείριση και υλοποίηση παρεμβάσεων στη Δημόσια Υγεία. Το θέμα της φετινής ημερίδας αφορά τις «Υγιείς Πόλεις».

Στο τρίτο μέρος της ημερίδας θα διεξαχθούν προφορικές παρουσιάσεις μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών, όπως και αποφοίτων των προγραμμάτων μας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα ερευνητικά αποτελέσματα των εργασιών τους.

Όσοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την ημερίδα αλλά δεν μπορούν να παρευρεθούν, έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν διαδικτυακά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://eu.bbcollab.com/guest/9eb5d723eff74c8aa8751e12ce5dbc6b

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










479