To CERIDES - Excellence in Innovation and Technology του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου διοργανώνεi το Nicosia Risk Forum


Το Nicosia Risk Forum διοργανώνεται από το Κέντρο CERIDES – Excellence in Innovation and Technology του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου

Το Nicosia Risk Forum 2022 #NRF2022 θα λάβει χώρα μεταξύ 15 και 16 Νοεμβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Radisson Blu. Συνδιοργανωτές του Φόρουμ είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου και η Πολιτική Άμυνα Κύπρου και διεξάγεται με την συνεργασία του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και της Union for the Mediterranean. 

Η φετινή, τέταρτη έκδοση, του #NRF2022 φιλοδοξεί να αποτελέσει το σημαντικότερο σημείο συνάντησης για την πολιτική προστασία στη Μεσόγειο και όχι μόνο. 

Την έναρξη του #NRF2022 θα τελέσει ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διαχείριση Κρίσεων Γιάνες Λέναρτσιτς. Μεταξύ άλλων, στο διήμερο Φόρουμ για την Πολιτική Προστασία θα λάβουν μέρος ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δρ. Κώστας Καδής, οι Υφυπουργοί της Ελληνικής Δημοκρατίας Χρήστος Δήμας (Έρευνας και Καινοτομίας), Χρήστος Τριαντόπουλος (παρά τω Πρωθυπουργώ) και Νίκος Χαρδαλιάς (Εθνικής Άμυνας) και εκ μέρους του Union for the Mediterranean, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Πρέσβης κ. Γκρέτς

Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα πάνελ, θα υπάρξει συζήτηση μεταξύ των Ευρωβουλευτών κ. –Γιώργου Γεωργίου και του κ. Κώστα Μαυρίδη για το ρόλο του ευρωκοινοβουλίου στην πολιτική προστασία, πάνελ μεταξύ εκπροσώπων των πολιτικών προστασιών των χωρών της Μεσογείου, καθώς επίσης και πάνελ για την ενεργή συμμετοχή της κοινωνίας στην πολιτική προστασία με συμμετοχή εκπροσώπων των πολιτικών προστασιών των ΗΠΑ και Μεξικό. 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Φόρουμ θα παρουσιαστούν πλήθος αποτελεσμάτων ερευνητικών προγραμμάτων με επίκεντρο την πολιτική προστασία. 

Το Φόρουμ μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μέσω ειδικής πλατφόρμας οι ενδιαφερόμενοι, στον παρακάτω σύνδεσμο:  
https://hopin.com/events/disaster-management-challenges-and-solutions-in-the-era-of-climate-crisis




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










492