Γαλλικό Brunch για τους φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου


Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου δωρεάν Γαλλικό Brunch για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου και του Cyprus College. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 270 άτομα. Οι συμμετέχοντες, φοιτητές, διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη διαφορετικότητα άλλων λαών, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας, και στη συγκεκριμένη περίπτωση της Γαλλίας. Φοιτητές και προσωπικό πέρασαν ένα όμορφο πρωινό παρέα, δοκιμάζοντας διεθνής Γαλλικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον διαμορφωμένο ανάλογα με την περίσταση. Γαλλική μουσική, προβολή γαλλικού κινηματογράφου στις τηλεοράσεις αλλά και γαλλική διακόσμηση, ήταν λίγα από αυτά που έδωσαν στην εκδήλωση Γαλλικό «αέρα» πέραν του γευστικού και πλούσιου Γαλλικού φαγητού και εδεσμάτων που προσφέρθηκαν σε όλους.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια  τον θεσμό των διεθνών brunch.  Οι στόχοι του θεσμού είναι οι ακόλουθοι:

Να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που θα φέρνει κοντά φοιτητές, προσωπικό και καθηγητές

Να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι ένα ευχάριστο και χαλαρό πρωινό Σαββάτου, μακριά από την καθημερινότητα και την ρουτίνα.

Να δοκιμάσουν οι φοιτητές και το προσωπικό του Πανεπιστημίου, μια διαφορετική κουζίνα και να μάθουν τι κάνει το πολιτιστικό μας μείγμα τόσο ενδιαφέρον

Να δικτυωθούν και να δημιουργήσουν νέες φιλίες μεταξύ τους οι συμφοιτητές από διάφορες χώρες, αλλά και να αποκτήσουν νέες γνωριμίες με προσωπικό του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.  
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


351