Δημόσιες Διαλέξεις από το SOSCIEATH του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου


To Κέντρο Αριστείας για την Έρευνα & Καινοτομία στις Κοινωνικές Επιστήμες, τις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες (SOSCIEATH) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σας προσκαλεί σε διάλεξη με τίτλο «Πραγματικές ανάγκες και πραγματοποιήσιμες προτάσεις για ψηφιακή σύνδεση ατόμων με νοητική αναπηρία. Η εμπειρία του Right to Connect Now».

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2022, 18:30 μ.μ.  – 19:30 μ.μ. και εισηγήτρια θα είναι η Μαρία Μούκα, Ερευνητική Συνεργάτιδα της Ερευνητικής Μονάδας Assistive Technology, Disabilities and Inclusive Education, Κέντρου Αριστείας SoScieAtH, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί μέρος των αποτελεσμάτων του έργου Right to Connect Now, το οποίο αφορά θέματα προσβασιμότητας και ψηφιακής ενσωμάτωσης ατόμων με αναπηρία. Θα συζητηθούν θέματα σε σχέση με το δικαίωμα πρόσβασης στην ενημέρωση, τη χρήση του διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων σε μια ψηφιακή κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε θέματα γνωστικής προσβασιμότητας και τη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος για τα άτομα με νοητική αναπηρία.

Για να παρακολουθήσετε την διάλεξη παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο: 

https://euc.ac.cy/en/soscieath-public-lectures-2022-23/
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


263